Recept pokračuje na další straně
Příprava:
1. Z bílků vyšleháme v misce tuhý sníh a poté po částech přidáváme cukr a stále mícháme. Snížíme otáčky mixéru na polovinu a po jednom přidáváme žloutky a olej.
2. Do vyšlehaných vajec prosejeme mouku, prášek do pečiva a kakao. Vše spolu jemně promícháme vařečkou, dokud se suroviny nespojí. Vylijeme na plech (25×35) vystlaný pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů asi 40 minut. Po vychladnutí těsto rozřízneme podélně na dvě části.
3. Želatinu zalijeme studenou vodou a necháme 10 minut nabobtnat. Potom jej ohřívejte v mikrovlnce nebo v hrnci jen do té doby, než se rozpustí. Nezapomeňte želatinu nevařit, protože ztratí své vlastnosti.