Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2280
Sdílejte

3. Ze směsi tvarujeme kulaté karbanátky, které opékáme na másle a oleji do zlato-hněda z obou stran.

Náš tip
Směs na Bubble and squeak můžeme navrstvit na tuk na celou pánev, opéct spodní část na sporáku a vrchní část zapéct pod grilem v troubě.

4. Upečené bramborové karbanátky podáváme samotné nebo si k nim připravíme praženou slaninu a volské oko.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články