Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2716
Sdílejte

3. Ze směsi tvarujeme kulaté karbanátky, které opékáme na másle a oleji do zlato-hněda z obou stran.

Náš tip
Směs na Bubble and squeak můžeme navrstvit na tuk na celou pánev, opéct spodní část na sporáku a vrchní část zapéct pod grilem v troubě.

4. Upečené bramborové karbanátky podáváme samotné nebo si k nim připravíme praženou slaninu a volské oko.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články