Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2955
Sdílejte

3. Ze směsi tvarujeme kulaté karbanátky, které opékáme na másle a oleji do zlato-hněda z obou stran.

Náš tip
Směs na Bubble and squeak můžeme navrstvit na tuk na celou pánev, opéct spodní část na sporáku a vrchní část zapéct pod grilem v troubě.

4. Upečené bramborové karbanátky podáváme samotné nebo si k nim připravíme praženou slaninu a volské oko.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články