Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo

2821
Sdílejte

Pokud vám zůstala bramborová kaše ze včerejšího oběda, Britové mají super snadný způsob, jak ji přeměnit na nové chutné jídlo.

Příprava 15 min
Úprava 10 min

700 g bramborová kaše (ze včera)
200 g kapusta
podle chuti sůl, mletý pepř
trochu másla a olee na opékání
vejce na volské oko (nemusí být)
plátky slaniny (nemusí být)

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články