1. Do formy pokládejte vrstvu sušenek (18 kusů). Sušenky potřeme fondánovou směsí.
2. Na karamelovou směs položíme další vrstvu sušenek (18 kusů).
3. Potom připravte krém. Do misky vložte sýr mascarpone, přidejte smetanový sýr a moučkový cukr. Celou směs rozmixujte na hladký a stálý krém.
4. Na piškoty natřeme 2/3 krému z mascarpone a na ně poklademe poslední vrstvu piškotů (18 kusů). Piškoty potřeme zbylým krémem.
5. Vrchní část bohatě posypeme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou drobenkou.
6. Hotový koláč je vhodný k podávání, ale já jsem ho dala do chladničky, aby piškoty trochu změkly.
Přejeme dobrou chuť!
Kam dál?
- Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !
- Nejchutnější tvarohový koláč, jaký jsem kdy jedla: Čokoládové těsto s ovocem a jemnou tvarohovou náplní !
- Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!
- Jak nejlépe uskladnit česnek ? S touto metodou budete mít čerstvý česnek po ruce celou zimu!