PŘÍPRAVA
1. Připravte si pekáč o rozměrech 25 x 35 cm. Namočte máslové sušenky do mléka a vyložte pečící formu dvěma vrstvami máslových sušenek.
2. Mléko přiveďte k varu a poté vmíchejte cukr, vanilkový cukr a pudinkový prášek. Důkladně promíchejte, aby se nevytvořily hrudky a přiveďte k varu na hustý krém (bude opravdu hustý – místo dřevěné lžíce můžete použít ruční mixér). V mléce rozmíchejte šlehačku v prášku a cukr. Tuto směs a poté i želatinu postupně vmíchejte do pudinku.
3. Dobře promíchejte a teplý pudink rozetřete na sušenky. Hladce rozetřete a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Posypte rozdrcenými sušenkami a podle potřeby pokapejte čokoládou.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- A kopr znáte? Přidejte ho do tvarohu a vykouzlete za 5 minut úžasnou lahodu. Zaručeně zachutná i náročné tchyni, která si dokonce řekne o recept!
- Úžasně chutný piškotový dort BEZ PEČENÍ: Tak fantastický, že trumfne i složité pečené dezerty !
- Fanta řezy: Tady je původní recept !
- Vánoční broskvičky připravíte snadno i bez formiček : Stačí jen 15 minut a jsou na stole. Celá rodina je miluje, jsou fantastické !