Příprava:
1. Příprava krému: Krém nechá dobře vychladnout a zmrazit. Pudinkové prášky uvaříme s cukrem a mlékem, poté vmícháme strouhaný kokos a také bílou čokoládu. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
2. Želatina se namočí do vlažné vody.
3. Smetanu vyšleháme na tuhou pěnu a po malých částech přimícháme k pudinkovému krému.
4. Přidá se i vychladlá rozpuštěná želatina, poté se dobře promíchá a vloží se do chladničky.
5. Příprava těsta: Vejce utřeme s cukrem do pěny, poté přidáme mléko a olej na vaření. Dobře promícháme a poté přidáme mouku, vanilkový cukr, kakao, pudinkový prášek a prášek do pečiva.
6. Vyhnětené těsto rozdělíme na dva plechy na vystlaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů 15 minut.
7. Scezené třešně volně vmícháme do 2/3 krému a rozetřeme na spodní plát. Přidáme druhý plát a potřeme zbylou 1/3 krému.
8. Vanilkový cukr smícháme se strouhaným kokosem a nasypeme na krém.
Kam dál?
- Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!
- Koblížky s čokoládovou polevou a šlehačkou: Všichni se budou olizovat až za ušima!
- Tento dezert nesmí chybět u vás doma: Úžasná chuť, která vás překvapí !
- Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !