Toto jsou vaše kladné i záporné vlastnosti. Horoskop vám vše prozradí

4947
Sdílejte

Rak
To hlavní je pro raka vždy jenom rodina. Žena v tomto znamení je starostlivou matkou a jsou to právě její děti a její manžel, který je pro ni nadevše. Pro rodinu se dokáže i obětovat.

Lev
Lev jasná silná osobnost, která má předpoklady stát se silným vůdcem. A to jak v pracovním, tak i v osobním životě. Když si jde lev za svým, tak většinou vždy dosáhne svých cílů.

Panna
Pečlivost je hlavní charakteristikou. Lidé ve znamení panny nad vším vždy dlouze přemýšlí a plánují a pak teprve udělají onu věc. I díky tomu mají v životě minimum problémů a dělají jenom velmi málo chyb.

Váhy
Znamení, které je velmi komunikativní a nebojí se říci svůj názor na konkrétní věc. Také mají váhy velký smysl pro humor. Kdo hledá dokonalého kamaráda, je to jasná volba.

Štír
Pokud je třeba vyřešit jakoukoliv problémovou situaci, je toto znamení ideální. Nad vším vždy přemýšlí a potom přijde s návrhem. Jedná se o osobnost, která je spíše klidná a také rozvážná.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články