Prudce návykové Tiramisu jednohubky: Když je jednou ochutnáte, nebudete se jich moci dojíst !

20246
Sdílejte

1.„Vojáky“ postavíme těsně vedle sebe a pokapeme je polovičním množstvím již vychladlé kávy z jedné strany. Potom je „překulíme“ na opačnou stranu a pokapeme zbylou kávou. Na „pokapávání“ se mi osvědčila největší injekční stříkačka (o objemu 20 ml). Jednohubky přendáme na čistý uzavíratelný podnos (zase těsně vedle sebe) a dáme je do chladu alespoň na 12 hodin.
2. Po 12 hodinách je hustě posypeme klasickým „hořkým“ kakaovým práškem přes sítko, do středu každé „Tiramisky“ napíchneme párátko a můžeme je expedovat na čistý podnos, případně do košíčků.

DOBROU CHUŤ!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články