Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

8392
Sdílejte

Překryjeme poklicí.

Recept pokračuje na další straně

Smažíme 40-45 minut.

Chutné maso můžeme servírovat.

Jako příloha se výborně hodí pečené nebo vařené brambory.

Také bramborová kaše, nebo salát z čerstvé zeleniny.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články