Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

7091
Sdílejte

Bramborová kaše

Salát z čerstvé zeleniny

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Máme-li maso vcelku, nakrájíme si ho nejprve na plátky.

Plátky vepřové masa opečeme 3-4 minuty na horké pánvi.

Pečeme je z obou stran do hněda.

Maso vyjmeme z pánve.

Potom do pánve přidáme olej.
Česnek nakrájíme na malé plátky.

Smažíme je 1-2 minuty.

Přidáme sůl, pepř a vodu.

Vložíme zpět maso.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články