Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

7911
Sdílejte

Bramborová kaše

Salát z čerstvé zeleniny

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Máme-li maso vcelku, nakrájíme si ho nejprve na plátky.

Plátky vepřové masa opečeme 3-4 minuty na horké pánvi.

Pečeme je z obou stran do hněda.

Maso vyjmeme z pánve.

Potom do pánve přidáme olej.
Česnek nakrájíme na malé plátky.

Smažíme je 1-2 minuty.

Přidáme sůl, pepř a vodu.

Vložíme zpět maso.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články