Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

8392
Sdílejte

Bramborová kaše

Salát z čerstvé zeleniny

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Máme-li maso vcelku, nakrájíme si ho nejprve na plátky.

Plátky vepřové masa opečeme 3-4 minuty na horké pánvi.

Pečeme je z obou stran do hněda.

Maso vyjmeme z pánve.

Potom do pánve přidáme olej.
Česnek nakrájíme na malé plátky.

Smažíme je 1-2 minuty.

Přidáme sůl, pepř a vodu.

Vložíme zpět maso.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články