Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !

7865
Sdílejte

Bramborová kaše

Salát z čerstvé zeleniny

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Máme-li maso vcelku, nakrájíme si ho nejprve na plátky.

Plátky vepřové masa opečeme 3-4 minuty na horké pánvi.

Pečeme je z obou stran do hněda.

Maso vyjmeme z pánve.

Potom do pánve přidáme olej.
Česnek nakrájíme na malé plátky.

Smažíme je 1-2 minuty.

Přidáme sůl, pepř a vodu.

Vložíme zpět maso.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články