Manévry v rodině : Josefa Abrháma stále neuložili do hrobu,který si sám vybral

4128
Sdílejte

S uložením urny Josefa Abrháma však rodina nespěchá. „Celé město se mě ptá, kdy ho konečně přivezou. Čekali ho zde už v den poslední rozloučení v Praze,“ řekl nám správce hřbitova v Kunovicích Květoslav Stránsky. Obyvatelům prý darmo vysvětloval, že v dohledné době obřad nebude, protože ještě nedostal povolení k otevření hrobu. Rodinná hrobka, kde leží nejen herci rodiče, ale také jeho sestra Elena, která ještě v mládí zemřela na leukémii, nyní prochází rekonstrukcí. „Původně byly na hrobě zelené keříčky, které se hodně rozrostly, tak je nahradily malými bílými kameny. Vypadá to hezky. Ve středu byla dlouho velká kamenná nádoba, která měla naštěrbený okraj, takže ji buď opraví, nebo vymění,“ informuje nás správce o záměrech rodiny.

Tajné přání
Rekonstrukční práce překvapivě nemanažuje hercův syn Josef Abrhám mladší, ale starší sestra legendárního umělce Boca. Zatímco hrobku a její okolí uvede do požadovaného stavu, proběhne jistý čas. Stárnoucí Abrhám před svou smrtí prý vyjevil přání, aby sem jeho zpopelněné tělo přinesly až v listopadu, během svátku zesnulých. Domácí jsou navzdory zpoždění poctěni. Herce zde uctívali už během jeho života. A nejen jeho.

Kam dál?

Andrej Babiš oznámil rozchod s Monikou: „Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává“

Agáta Hanychová prozradila další zajímavé detaily o svém majetku. Je z ní opravdu bohatá holka řekl….

Malý Matyas (2) má závažné genetické onemocnění Rettův syndrom. Necítí bolest, rodiče prosí veřejnost o pomoc

Sázka na šéfa Primě nevyšla : Pohlreichovo grilování se ukázalo jako propadák!

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Další články