HROZNÉ !!! V domě prince Harryho a Meghan: POŽÁR v dětském pokoji… Malý Archie téměř UHOŘEL!

2538
Sdílejte

Nový podcast Meghan Markle nese název Archetypy a bývalá herečka si do něj jako prvního hosta přizvala tenisovou šampionku Serenu Williamsovou. Ústředním tématem první části byly ženy a ambice. A když řeč došla na roli matek, manželka britského prince Harryho promluvila o děsivé zkušenosti.

Stalo se to v roce 2019, během turné po Africe, které tehdy museli absolvovat ještě jako členové královské rodiny. „Když jsme letěli na turné do Jižní Afriky, přistále jsme s Archiem, měl tehdy tak 4,5 měsíce. Sotva jsme přistáli a museli jsme ho vysadit v obytné jednotce, ve které nás nechali bydlet,“ začala vyprávět Meghan.

Ona spolu s Harrym museli dále pokračovat na naplánovaný program. Ale v domě se zatím udála hrůza. „Archie se měl připravovat na spánek. Okamžitě jsme vyrazili na oficiální vystoupení ve městě Nyanga. Stála jsem na pařezu, přemlouvala k ženám a dívkám, a když jsme byli hotovi, nasedli jsme do auta a řekli nám: ‚V rezidenci došlo k požáru.‘ Copak? ‚Došlo k požáru v dětském pokoji.‘ Cože?” zavzpomínala si Markle.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Moderátorka Petra Svoboda (41) se ve strašnickém krematoriu rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou (†38)

Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

Mahulena Bočanová je velmi zoufalá kvůli své dvaadvacetileté dceři Marině : Musela ji oživovat a prosí o pomoc

Vzpomínáte na Elišku z oblíbené pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna ? Takto vypadá Andrea Černá po 30 letech

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Další články