Fantastické koblihy s čokoládou a šlehačkou: Všichni se budou olizovat až za ušima !

4719
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Šišky necháme na prkně kynout asi 20 minut, během kterých zahřejeme tuk. Když koblihy vykynou, házejte je do rozpáleného tuku a smažte 2-3 minuty z každé strany. Hotové koblihy odložte na papírovou utěrku a nechte úplně vychladnout (pokud je chcete se šlehačkou) nebo teplé koblihy posypte moučkovým cukrem.
5. Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni. Potom začněte šlehat smetanu s cukrem. Když se mírně zpění, přidejte ztužovač a pokračujte ve šlehání, dokud krém neztuhne.
6. Šišky překrojte na polovinu. Na jednu polovinu dejte šlehačku. Vrchní část koblihy namočíme do čokolády a položíme na šlehačku.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články