Fantastické koblihy s čokoládou a šlehačkou: Všichni se budou olizovat až za ušima !

4769
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Šišky necháme na prkně kynout asi 20 minut, během kterých zahřejeme tuk. Když koblihy vykynou, házejte je do rozpáleného tuku a smažte 2-3 minuty z každé strany. Hotové koblihy odložte na papírovou utěrku a nechte úplně vychladnout (pokud je chcete se šlehačkou) nebo teplé koblihy posypte moučkovým cukrem.
5. Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni. Potom začněte šlehat smetanu s cukrem. Když se mírně zpění, přidejte ztužovač a pokračujte ve šlehání, dokud krém neztuhne.
6. Šišky překrojte na polovinu. Na jednu polovinu dejte šlehačku. Vrchní část koblihy namočíme do čokolády a položíme na šlehačku.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články