6. Potom každý dvojitý plát rozválejte válečkem na velikost pečicího plechu.
7. Jeden plát položte na vymazaný plech, navrch přidejte trochu oleje a rozložte na něj strouhaný sýr.
8. To samé zopakujte is ostatními třemi dvojitými pláty, na poslední plát nepřidáte sýr.
9. Koláč nakrájejte na kousky, potřete olejem a nechte kynout 40 minut nebo déle.
10. Čím více roste, tím je měkčí.
11. Pečeme při teplotě 200 C do zlatohněda (přibližně 40 minut).
Kam dál?
- Bramborové karbanátky ze včerejšího oběda. Snadné, rychlé a chutné jídlo
- Jeden z nejrychlejších dortů s čokoládovou polevou a arašídy, který je velmi chutný a dobře vypadající
- Už roky ho nekupuji v obchodě : Kamarádka mě naučila domácí listové těsto za 10 minut – je mnohem lepší než z obchodu !
- Jen mouka, voda, olej a sůl: Super levná a chutná večeře na talíři za pár minut !