6. Potom každý dvojitý plát rozválejte válečkem na velikost pečicího plechu.
7. Jeden plát položte na vymazaný plech, navrch přidejte trochu oleje a rozložte na něj strouhaný sýr.
8. To samé zopakujte is ostatními třemi dvojitými pláty, na poslední plát nepřidáte sýr.
9. Koláč nakrájejte na kousky, potřete olejem a nechte kynout 40 minut nebo déle.
10. Čím více roste, tím je měkčí.
11. Pečeme při teplotě 200 C do zlatohněda (přibližně 40 minut).
Kam dál?
- Máte doma mléko? Připravte si tento úžasný dezert bez pečení !
- Dokonalé strojkové pečivo, které se úplně rozplývá na jazyku: Recept od proslulé cukrářky!
- Bez tohoto by u nás nebyly Vánoce! Neodolatelný domácí likér – BAILEYS – jen ze 4 ingrediencí… musíte jej vyzkoušet !
- Zákusek „Tvarohový Míša“: Takovou dobrotu jsem nejedla, ani nepamatuji a děti ho doslova zbožňují !