Vložte zpět do předehřáté trouby a pečte 15 – 20 minut.
3. Mezitím připravte krém. Želatinu namočte podle pokynů na obalu. Smetanu vyšlehejte do tuha a po částech do ní vmíchejte přírodní jogurt. Opatrně promíchejte a nakonec přidejte želatinu.
4. Část krému rozetřeme na těsto, navrstvíme jahody a zbytek krému rozetřeme na vrch. Druhý plát těsta upečte dozlatova a položte na něj. Nakonec posypeme moučkovým cukrem.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Krém SNĚHURKA do jakýchkoliv dezertů: Ideální na zdobení, plnění i na sladké sklenice – žádná vejce, příprava na 5 minut !
- Věděl, že miluje kokos. Během 10 minut jí připravil tak luxusní dezert, jaký si nekoupí v žádné cukrárně.
- „Opilý Izidor“ je oblíbený dezert , který spojuje lahodnou chuť ořechů, rumu a piškoty
- Bezkonkurenčně nejlepší nepečený dezert s ovocem: Připravíte ho za 10 minut a všichni budou nadšeni !







