Vložte zpět do předehřáté trouby a pečte 15 – 20 minut.
3. Mezitím připravte krém. Želatinu namočte podle pokynů na obalu. Smetanu vyšlehejte do tuha a po částech do ní vmíchejte přírodní jogurt. Opatrně promíchejte a nakonec přidejte želatinu.
4. Část krému rozetřeme na těsto, navrstvíme jahody a zbytek krému rozetřeme na vrch. Druhý plát těsta upečte dozlatova a položte na něj. Nakonec posypeme moučkovým cukrem.
DOBROU CHUŤ!
Kam dál?
- Levné, rychlé a bez konzervantů: Domácí hrnkové muffiny ze 3 ingrediencí, které jsou lepší než lecjaký drahý zákusek!
- Fantastické cappuccino rohlíčky s čokoládou: Jsou tak úžasné a voňavé, že je určitě nebudete dělat jen na Vánoce !
- 5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky
- Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu