Postup:
1. Těsto: Nejprve připravte těsto oddělením vajec. Bílka vyšlehejte se špetkou soli do tuha. Žloutky s cukrem vyšlehejte elektrickým šlehačem do světlé barvy a poté přidejte olej. Potom smíchejte mouku s kakaem a práškem do pečiva a dobře vmíchejte do žloutků. Do této směsi jemně a po malých částech vmíchejte bílky, aby vznikla homogenní směs. Přeneste na máslem vymazaný plech vystlaný pečícím papírem a pečte 20 minut při 170 °C.
2. Tvarohový krém: Všechny přísady smíchejte, dokud nevznikne homogenní hmota. Pokud chcete, aby směs neobsahovala hrudky, rozmixujte ji tyčovým mixérem na jemnou zrnitou konzistenci.
3. Vrstva sody nebo džusu: Smíchejte pudinkový prášek s cukrem, poté přidejte zvolenou sodu a dobře promíchejte, dokud se nevytvoří hrudky. Dejte na sporák a za stálého míchání vařte, dokud nevznikne konzistence pudinku. Odložte na 20-30 minut do chladu.
4. Když je piškotový základ hotový, lžící na něj naneste tvarohový krém, uhlaďte jej a poté můžete přidat vychladlou vrstvu sody.
DOBROU CHUŤ!