Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !

2705
Sdílejte

Jahodová vrstva:

400 g (použila jsem zmrazené) jahody

100 ml voda

50 g cukru

20 g škrob

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Sušenky rozmixujeme.

Přilijeme k nim rozpuštěné máslo.

Polovinu sušenkové směsi navrstvíme do formy o velikosti 15 x 15 cm.

Do jogurtu vmícháme med a citrónovou kůru.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články