Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !

2425
Sdílejte

Jahodová vrstva:

400 g (použila jsem zmrazené) jahody

100 ml voda

50 g cukru

20 g škrob

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Sušenky rozmixujeme.

Přilijeme k nim rozpuštěné máslo.

Polovinu sušenkové směsi navrstvíme do formy o velikosti 15 x 15 cm.

Do jogurtu vmícháme med a citrónovou kůru.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články