Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !

2557
Sdílejte

Jahodová vrstva:

400 g (použila jsem zmrazené) jahody

100 ml voda

50 g cukru

20 g škrob

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Sušenky rozmixujeme.

Přilijeme k nim rozpuštěné máslo.

Polovinu sušenkové směsi navrstvíme do formy o velikosti 15 x 15 cm.

Do jogurtu vmícháme med a citrónovou kůru.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články