Děsivá pravda o Dádě Patrasové : Nemá problém s alkoholem, ale také….. Tak to je už KONEC !

111149
Sdílejte

Krampol na rovinu řekl, že stejný problém, jako měla jeho nebohá manželka Hana, tedy závislost na alkoholu, má i Dáda. Hrozné ale je, že se nechce jít léčit. Přitom podle něj i Dáda, tak jako svého času jeho nebohá manželka, už trpí alkoholickou demencí. A tady už není jiné pomoci, jen léčení. Jenže to by Dáda musela chtít.

Felix Slováček se od své manželky rázně distancoval, že s ní po tomhle už nechce nic mít. Jenže každý adiktolog vám řekne, že za alkoholismem někoho je také jeho rodina. Jistě, ta kvůli alkoholikovi nejvíc trpí, ale mu i nejvíc může pomoci. A kdo ví, proč Dáda začala v minulosti pít, jestli za tím nebyly zrovna poměry v její rodině s Felixem Slováčkem a jakou oporu měla a má ve své rodině… Jiří Krampol vyjádřil přesvědčení, že pokud se Dáda nepůjde léčit, skončí to tragédií, buď někoho zabije nebo sama zemře jako jeho žena Hanka či třeba Iveta Bartošová.

Kam dál?

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Legendární herečka Jiřina Bohdalová slaví 93 narozeniny

Další články