Úžasný koláč s jablky a sněhovou pěnou: Neodoláte mu !

3598
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Když těsto získá zlatavou barvu, vyjměte plech z trouby a navrstvěte na něj jablečné pyré. Vrstva by měla být přibližně stejně vysoká jako vrstva těsta. Potom plech vraťte do trouby, snižte teplotu na 160 °C a pečte dalších 10 minut.

5. Mezitím si připravte sníh z bílků. Bílka vyšlehejte se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem. Přidejte šťávu z druhé poloviny citronu a šlehejte, dokud není tuhá. Vyjměte těsto z trouby a na jablečnou vrstvu navrstvěte sníh. Vraťte do trouby a pečte dalších 10 minut, tentokrát zůstane teplota stejná.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články