Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou

1583
Sdílejte

Sýrové suflé – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou. Nadýchanému těstu dodávají chuť tři druhy sýra – švýcarský sýr (ementál), čedar a parmazán.

Můžete si ho připravit ve velké formě na suflé, nebo v malých zapékacích miskách, jako individuální porce.

Ingredience na 4 porce:

40 g oleje
40 g hladké mouky,
240 ml mléka,
1 čajová lžička Dijonské hořčice,
1/2 čajové lžičky soli,
1/4 čajové lžičky mleté ​​sladké papriky,
čerstvě namletý pepř (množství podle chuti),
4 velká vajíčka,
50 g strouhaného švýcarského sýra (ementálu),
50 g strouhaného čedaru,
25 g strouhaného parmazánu,
máslo a jemná strouhanka na vysypání zapékacích misek,
strouhaný parmazán na posypání (můžete ho vynechat).

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články