Vše mixérem šleháme cca 5 minut.
Dostaneme nadýchanou pěnu.
Velikost plechu jsem použila 38×25 cm, ale můžete použít i formu jiné velikosti (pokud menší, řezy budou vyšší).
Dno vyložíme sušenkami.
Ty si namočíme do mléka, aby byly měkké.
Ušlehaný krém navrstvíme na sušenky, pěkně uhladíme.
Chcete-li, do krému můžete přidat ovoce.
Případně kousky čokolády.
Recept pokračuje na další straně
Párkrát narazíme formou o pracovní desku, abychom se zbavili velkých vzduchových bublin.
Vrch ozdobíme strouhanou čokoládou a odložíme do chladničky.
Pokud nemáte čas, vložte řezy do mrazničky, rychleji ztuhnou, ale nenechávejte je tam příliš dlouho, aby nezamrzly.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂