Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!

52669
Sdílejte

Vidličkou důkladně utřeme.

Přendáme do cukrářského sáčku.

Těsto vyjmeme na podložku a rozdělíme na dvě části.

Těsto posypeme moukou.

Válečkem rozválíme na tloušťku cca 3 mm.

Kruhovou formičkou o průměru 9 cm vykrajujeme z těsta kruhy.

Na cestové kruhy naneseme pomocí trysky krém z kraje do středu (viz video).
Recept pokračuje na další straně

Těsto srolujeme a ve středu prstem jemně zatlačíme.

Role poklademe vedle sebe na plech vystlaný pečícím papírem.

Potřeme je směsí žloutku a mléka.

dav

Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě 190 ° C dozlatova.

Po upečení posypeme role moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články