Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!

49124
Sdílejte

Vidličkou důkladně utřeme.

Přendáme do cukrářského sáčku.

Těsto vyjmeme na podložku a rozdělíme na dvě části.

Těsto posypeme moukou.

Válečkem rozválíme na tloušťku cca 3 mm.

Kruhovou formičkou o průměru 9 cm vykrajujeme z těsta kruhy.

Na cestové kruhy naneseme pomocí trysky krém z kraje do středu (viz video).
Recept pokračuje na další straně

Těsto srolujeme a ve středu prstem jemně zatlačíme.

Role poklademe vedle sebe na plech vystlaný pečícím papírem.

Potřeme je směsí žloutku a mléka.

dav

Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě 190 ° C dozlatova.

Po upečení posypeme role moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články