Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!

57006
Sdílejte

Vidličkou důkladně utřeme.

Přendáme do cukrářského sáčku.

Těsto vyjmeme na podložku a rozdělíme na dvě části.

Těsto posypeme moukou.

Válečkem rozválíme na tloušťku cca 3 mm.

Kruhovou formičkou o průměru 9 cm vykrajujeme z těsta kruhy.

Na cestové kruhy naneseme pomocí trysky krém z kraje do středu (viz video).
Recept pokračuje na další straně

Těsto srolujeme a ve středu prstem jemně zatlačíme.

Role poklademe vedle sebe na plech vystlaný pečícím papírem.

Potřeme je směsí žloutku a mléka.

dav

Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě 190 ° C dozlatova.

Po upečení posypeme role moučkovým cukrem a můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články