Jednoduchý recept na pastevecký koláč: Vynikající oběd, který máte rychle hotový !

1683
Sdílejte

Postup:

1. Na másle orestujte čerstvou mrkev (i petržel) nakrájenou na nudličky. Můžete ji také nastrouhat, ale je lepší když je ta struktura ve výsledném pokrmu vidět. Zkuste si přivonět. Takové vůně a chutě ze zmražené mrkve nikdy nedosáhnete. Nebuďte proto líní a pořiďte si čerstvou.

Recept pokračuje na další straně

2. Až se mrkev trošku zatáhne, přidejte cibuli, pepř a pár jehliček rozmarýnu. Tím se pepř provoní. Nakonec ještě nezapomeňte na česnek a pak už můžete orestovat mleté ​​maso, osolit a okořenit. Se solí to nepřehánějte, až se zredukují všechny suroviny, bude směs celkově plná chutí a aromatická.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články