Fantastický dezert z jogurtu a ovoce.Příprava vám zabere jen 10 minut a je to fantastická pochoutka

2438
Sdílejte

Na mírném plamen přivedeme k varu.

Přidáme jogurt a necháme na plameni asi 2 minuty při nízké teplotě – stále mícháme

Přidáme i zbylé ovoce.

Sundáme z plamene a pomocí naběračky dávkujeme do formy.

Recept pokračuje na další straně

V chladničce necháme chladit 3-4 hodiny.

Pokud nemáte po ruce prášek agar, můžete pracovat s klasickou želatinou. Tu připravte podle návodu (nechte nabobtnat ve studené vodě, ale nevařte, jen zahřívejte) a přidejte do směsi nakonec na zahuštění.
Potom stačí už jen vyklopit z formy a můžeme podávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

VIDEO NÁVOD :

zdroj : Nino’s Home

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články