Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

5808
Sdílejte

čokoláda

kávový extrakt

vanilka, atp.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cukr si nasypeme do hrnce se silnějším dnem.

Zalijeme ho vodou a povaříme na mírném ohni , aniž bychom jej míchali, dokud nedosáhne teploty 120 °C.

Pokud nemáte teploměr, ponořte do něj vidličku.

Pokud z ní sirup pomalu stéká a vytváří tenkou linii, je připraven.

Než se vaří sirup, mixérem si vyšleháme žloutky dohladka.

Sirup si odstavíme z ohně, necháme stát asi půl minuty.

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články