Nejlepší krém na dorty, zákusky i muffiny: Krásně drží tvar a je i velmi chutný !

6136
Sdílejte

čokoláda

kávový extrakt

vanilka, atp.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Cukr si nasypeme do hrnce se silnějším dnem.

Zalijeme ho vodou a povaříme na mírném ohni , aniž bychom jej míchali, dokud nedosáhne teploty 120 °C.

Pokud nemáte teploměr, ponořte do něj vidličku.

Pokud z ní sirup pomalu stéká a vytváří tenkou linii, je připraven.

Než se vaří sirup, mixérem si vyšleháme žloutky dohladka.

Sirup si odstavíme z ohně, necháme stát asi půl minuty.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články