Famózní karamelový krém s vanilkou připravený jedna dvě. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty

4674
Sdílejte

– 200 ml mléka,
– lžíce kr. cukru,
– vanilkový lusk,
– 3 lžíce hladké mouky,
– konzerva karamelového kondenzovaného mléka,
– 200 g másla.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články