Odborník upozornil na NEJHORŠÍ zprávu Putinovy ​​invaze: S TOUTO zbraní může udeřit kde chce !

3838
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Jenže Spojené státy americké v roce 2017 zjistily, že dva komplety raket této kategorie Rusko znovu umístilo ve své evropské části. Rusko odmítlo požadavek USA, aby je stáhlo, tak se Američané rozhodli ze smlouvy vystoupit v roce 2019. „Včera Rusko použilo 40 raket této kategorie k tomu, aby zasáhlo cíle na Ukrajině. Tyto rakety mohou nést jakékoli hlavice, konvenční i jaderné. Proti Ukrajině Rusko použilo zatím konvenční hlavice,“ přiblížil expert na východní Evropu.

Z toho celého podle něj vyplývají dva děsivé závěry. „Za prvé, proti této kategorii raket existuje v současnosti pouze omezená obrana, protože od roku 1987 do roku 2017 jsme v Evropě žili v tom, že k jejich použití už nikdy nedojde, bohužel včera došlo, a za druhé, Rusko může tímto typem raket zasáhnout cíl kdekoli v Evropě a je na rozhodnutí Ruska, zda na raketu nasadí konvenční nebo jaderné hlavice,“ vyjádřil se Duleba.

Dodal, že Rusko má ve výzbroji asi 20 typů raket této kategorie, například Iskander (s dosahem 500 km), Kalibr (do 2,5 tis. km), Kinzhal (2 000 km) až po Satan (až do 16 000 km) ).

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články