Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu

2739
Sdílejte

Dále do formy přidáme na malé kousky nakrájenou brokolici, papriku.

Promícháme zeleninu rukama.

Smícháme strouhanku s parmazánem, solí, bylinkami a česnekem.

Tuto směs použijeme k dochucení zeleniny.

Směs ve formě pokapeme olivovým olejem.

Pečeme při teplotě 200°C 20 minut.

Recept pokračuje na další straně

V misce smícháme mleté ​​maso se zbytkem strouhanky, parmazánem, bylinkovou směsí a vytvarujeme kuličky.

Kulky pak opečeme na pánvi.

Do misky nastrouháme rajčata, přidáme parmazán a promícháme vařečkou.

Směs si odložíme stranou.

Formu vyjmeme z trouby, přidáme masové kuličky, mozzarellu, dochutíme omáčkou.

Pečeme 20 minut při teplotě 190°C.

Po upečení můžeme masozeleninovou lahůdku servírovat.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články