Karbanátky a zelenina zapékané v troubě: Lepší recept jsem ještě nezkoušela ! Je i pro ty co drží dietu

2664
Sdílejte

Dále do formy přidáme na malé kousky nakrájenou brokolici, papriku.

Promícháme zeleninu rukama.

Smícháme strouhanku s parmazánem, solí, bylinkami a česnekem.

Tuto směs použijeme k dochucení zeleniny.

Směs ve formě pokapeme olivovým olejem.

Pečeme při teplotě 200°C 20 minut.

Recept pokračuje na další straně

V misce smícháme mleté ​​maso se zbytkem strouhanky, parmazánem, bylinkovou směsí a vytvarujeme kuličky.

Kulky pak opečeme na pánvi.

Do misky nastrouháme rajčata, přidáme parmazán a promícháme vařečkou.

Směs si odložíme stranou.

Formu vyjmeme z trouby, přidáme masové kuličky, mozzarellu, dochutíme omáčkou.

Pečeme 20 minut při teplotě 190°C.

Po upečení můžeme masozeleninovou lahůdku servírovat.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články