Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !

1976
Sdílejte


Na rozválené těsto rozložíme nádivku, těsto uzavřeme a rozválíme.

Potom ho položíme na pečící papír.

Recept pokračuje na další straně

Přendáme na plech a vidličkou napícháme dírky.

dav

V malé misce rozšleháme žloutky, potřeme těsto a dáme péct do předehřáté trouby na 190 ° C na 15-20 minut.

Stejným způsobem zpracujeme i zbylé těsto.

Dozlatova upečený chlebíček můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články