Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

64161
Sdílejte

Na krém navrstvíme zbytek tvarohové směsi a opět pokapeme trochou másla .

Nyní si připravíme šlehačku na zdobení.

Smetanu smícháme s moučkovým cukrem a vanilkou.

Recept pokračuje na další straně

Vyšleháme na tuhou šlehačku a tu přendáme do zdobícího sáčku.

Navrstvíme na vrch sklenic a máme hotovo.

Jako alternativu krému můžeme zvolit například i vařený nebo nevařený pudink.

Ozdobíme sušenkami a pokud zůstala tak i sušenková drť.

Cheesecake ve sklenicích podáváme vychlazený.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články