Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

59730
Sdílejte

Na krém navrstvíme zbytek tvarohové směsi a opět pokapeme trochou másla .

Nyní si připravíme šlehačku na zdobení.

Smetanu smícháme s moučkovým cukrem a vanilkou.

Recept pokračuje na další straně

Vyšleháme na tuhou šlehačku a tu přendáme do zdobícího sáčku.

Navrstvíme na vrch sklenic a máme hotovo.

Jako alternativu krému můžeme zvolit například i vařený nebo nevařený pudink.

Ozdobíme sušenkami a pokud zůstala tak i sušenková drť.

Cheesecake ve sklenicích podáváme vychlazený.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články