Karamelový cheesecake do sklenic, který se nepeče a nevaří: Uložte si recept, tohle je nejlepší dobrota jakou znám !

66550
Sdílejte

Na krém navrstvíme zbytek tvarohové směsi a opět pokapeme trochou másla .

Nyní si připravíme šlehačku na zdobení.

Smetanu smícháme s moučkovým cukrem a vanilkou.

Recept pokračuje na další straně

Vyšleháme na tuhou šlehačku a tu přendáme do zdobícího sáčku.

Navrstvíme na vrch sklenic a máme hotovo.

Jako alternativu krému můžeme zvolit například i vařený nebo nevařený pudink.

Ozdobíme sušenkami a pokud zůstala tak i sušenková drť.

Cheesecake ve sklenicích podáváme vychlazený.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články