Vynikající domácí bonbóny ze 3 surovin: Žádná škodlivá barviva, jen čistá přírodní chuť !

2184
Sdílejte

Postup:

Připravte si ovocnou šťávu podle toho, jakou příchuť bonbonů chcete vytvořit.

V tomto případě to budou bonbóny s příchutí pomeranče, granátového jablka a kiwi.

Recept pokračuje na další straně

Do hrnce si nalijeme šťávu z granátového jablka.

Nasypeme 100 g krystalového cukru a 60 g kukuřičného škrobu.


Za stálého míchání vaříme, dokud hmota nezhoustne a není táhla.

Připravíme si zdobící sáček, vložíme jej do sklenice.

Naplníme ho připravenou hmotou.

Plech si pokryjeme pečícím papírem.

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články