Vynikající domácí bonbóny ze 3 surovin: Žádná škodlivá barviva, jen čistá přírodní chuť !

7288
Sdílejte

Postup:

Připravte si ovocnou šťávu podle toho, jakou příchuť bonbonů chcete vytvořit.

V tomto případě to budou bonbóny s příchutí pomeranče, granátového jablka a kiwi.

Recept pokračuje na další straně

Do hrnce si nalijeme šťávu z granátového jablka.

Nasypeme 100 g krystalového cukru a 60 g kukuřičného škrobu.


Za stálého míchání vaříme, dokud hmota nezhoustne a není táhla.

Připravíme si zdobící sáček, vložíme jej do sklenice.

Naplníme ho připravenou hmotou.

Plech si pokryjeme pečícím papírem.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články