Vynikající domácí bonbóny ze 3 surovin: Žádná škodlivá barviva, jen čistá přírodní chuť !

7512
Sdílejte

Postup:

Připravte si ovocnou šťávu podle toho, jakou příchuť bonbonů chcete vytvořit.

V tomto případě to budou bonbóny s příchutí pomeranče, granátového jablka a kiwi.

Recept pokračuje na další straně

Do hrnce si nalijeme šťávu z granátového jablka.

Nasypeme 100 g krystalového cukru a 60 g kukuřičného škrobu.


Za stálého míchání vaříme, dokud hmota nezhoustne a není táhla.

Připravíme si zdobící sáček, vložíme jej do sklenice.

Naplníme ho připravenou hmotou.

Plech si pokryjeme pečícím papírem.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články