VÁNOČNÍ karamelové košíčky s čokoládovou polevou. Dělám je každý rok na svátky !

6574
Sdílejte

Pečeme při teplotě 170 stupňů asi 7 minut (záleží na velikosti formiček – sledujeme).

Recept pokračuje na další straně

Krém:

Máslo vyšleháme spolu s karamelovým salkem na hladký krém.

Krém přendáme do cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou.

Stříkáme do košíčků.

Dáme ztuhnout do chladničky.

Docela nakonec namočíme do čokoládové polevy.

Nebo krém můžete nechat i bez čokolády a ozdobit dle svého vkusu.

Na čokoládovou polevu si jednoduše rozpustíme ve vodní lázni čokoládu s tukem.

Když čokoláda ztuhne, můžeme si pochutnávat.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články