Připravte si doma SILVESTROVSKÝ punč podle nejlepšího receptu: Ideální pití, které nesmí chybět na stole !

1643
Sdílejte

Sáček čaje vyjmeme a přidáme šťávu z pomeranče a citronu, hřebíček a skořici. Přilijeme červené víno a rum. Necháme několik minut postát, aby se chutě pěkně spojily.

Mezitím si do skleniček přidáme nakrájené ovoce – jablka, pomeranče a maliny.

Před podáváním punč zahřejeme a nalijeme do sklenic s ovocem.

Pokud patříte mezi ty, kteří se alkoholu vyhýbají nebo chcete potěšit i děti, máme pro vás také jeden tip na nealkoholickou verzi.

Recept pokračuje na další straně

Nealkoholický punč

Potřebujeme:

1 ks pomeranč
1 ČL hřebíček

1 ks citron

500 ml pomerančový čaj

250 ml jablečný džus

150 g kr. cukr

Postup:
Z pomeranče nařežeme pár plátků, do kterých napícháme hřebíček – plátky použijeme na ozdobu.

Ze zbylého pomeranče a citronu vymačkáme šťávu.

Do hrnce nalijeme čaj, přidáme hřebíček a přivedeme k varu.

Potom odstavíme, přidáme cukr, džus, citrónovou a pomerančovou šťávu.

Vše spolu dobře promícháme, ale už nevaříme.

Podáváme teplé a dozdobíme plátkem pomeranče.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články