Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !

1544
Sdílejte

Vánoční kapr je tradiční zdroj masa pro přípravu štědrovečerních pokrmů.Při smažení kapra na pánvi vzniká nepříjemný zápach, který ne každý snese.

Abychom mu zabránili, stačí vyměnit pánev za troubu.

Mezi takto připraveným kaprem a smaženým nepocítíte rozdíl v chuti ani ve struktuře.

Smažený kapr je vánoční klasika, ale není bez nevýhod.

Při smažení ryba vydává intenzivní aroma, které některé lidi dráždí.

Kromě toho použití velkého množství oleje ovlivňuje trávení jídla.

Chcete-li se vyhnout nevýhodám, upečte kapra v troubě.

Pokud trouba nemá konvenční funkci, nastavte teplotu na cca 180°C.

Při zapnuté funkci horkého vzduchu může být teplota 160 °C.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články