Jednoduchý recept na mimořádně chutný a voňavý biskupský chlebíček: Pochoutka s rozinkami a kandovaným ovocem, kterou si zamilujete na první pohled !

17699
Sdílejte

50 g rozinek

50 g kandovaného ovoce

30 g vlašských ořechů

1 PL pšeničné mouky

Na polevu:

100 krupicového cukru

mléko

Na posyp:

kandované ovoce podle chuti

ořechy podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do větší misky přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.

Směs dobře zamícháme.

Do mixéru přidáme vejce, cukr, olej a během šlehání postupně přidáme mléko, dokud nám nevznikne řídká směs.

Směs vylijeme do misky s moukou, přidáme esenci nebo vanilkový extrakt a ingredience spolu utřeme, dokud nebude těsto hladké.

Do menší misky na kostičky nakrájíme neoloupané jablko.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články