Jednoduchý recept na mimořádně chutný a voňavý biskupský chlebíček: Pochoutka s rozinkami a kandovaným ovocem, kterou si zamilujete na první pohled !

18022
Sdílejte

50 g rozinek

50 g kandovaného ovoce

30 g vlašských ořechů

1 PL pšeničné mouky

Na polevu:

100 krupicového cukru

mléko

Na posyp:

kandované ovoce podle chuti

ořechy podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do větší misky přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.

Směs dobře zamícháme.

Do mixéru přidáme vejce, cukr, olej a během šlehání postupně přidáme mléko, dokud nám nevznikne řídká směs.

Směs vylijeme do misky s moukou, přidáme esenci nebo vanilkový extrakt a ingredience spolu utřeme, dokud nebude těsto hladké.

Do menší misky na kostičky nakrájíme neoloupané jablko.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články