Stačí jen 2 jablka a uděláte tento FANTASTICKÝ recept BEZ TUKU: Největší delikatesa z jablek, jaká může být!

4981
Sdílejte

1 žloutek

trochu mléka

Dále:

džem

K posypání:

moučkový cukr

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do mísy si nasypeme prosetou mouku, do středu uděláme jamku.

Do jamky nasypeme sušené droždí.

Následně přidáme také cukr, sůl, vanilkový cukr.

Přimícháme jedno vajíčko.

Zalijeme teplým mlékem a vypracujeme kompaktní nelepivé těsto.

Těsto přikryjeme potravinářskou fólií.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články