Neodolatelná BUDAPEŠŤSKÁ pomazánka na jednohubky! Tímto potěšíte každou návštěvu

24336
Sdílejte

Postup:
Cibuli nakrájejte velmi najemno a necháme zpěnit na 1/8 másla. Stejně tak na malé kostičky nakrájíme červenou papriku (kapii) a necháme jen mírně prohřát. Tvaroh utřeme s povoleným máslem, solí a sladkou mletou paprikou, nakonec vmícháme osmahlou cibulku s kapií. Pomazánku podáváme na chlebu či bílém pečivu, se zeleninovou oblohou. Nám se v redakci tato pomazánka osvědčila na jednohubkách.

Náš tip: Pokud spěcháte a snesete čerstvou cibuli, nemusíte ji ani papriku smažit. Velmi dobré je použít místo klasické kuchyňské cibule šalotku nebo bílou cibuli, která nemá rád tak pálivé aroma.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články