Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!

2275
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Hmotu dáme vychladnout do chladničky na 1-1,5 hodiny.

Na tvrdou podložku prosejeme kakao.

Položíme na ni čokoládovou směs, kterou také posypeme kakaem.

Potom nakrájíme na kostičky.

Chutnou karamelu se sladkým překvapením uprostřed můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články