Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!

2383
Sdílejte

Postup:

Do větší misky s kondenzovaným mlékem prosejeme kakao.

Směs promícháme.

Do mikrotenového sáčku vložíme sušenky.

Najemno je podrtíme.

Potom je v mixéru rozdrtíme na jemný prášek.

Sušenkový prášek nasypeme do směsi z kondenzovaného mléka.

Přidáme i sušené rozinky.

Všechno to dobře zamícháme.

Za stálého míchání u středního ohně přivedeme směs k varu.

Potom vaříme 10 minut na mírném ohni, dokud nezhoustne.

Čokoládovou hmotu přendáme do formy vystlané potravinářskou fólií.

Překryjeme tak, aby byla hmota zakryta a chladla.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články