Nejchutnější vánoční nápad ze SALKA: Nepečený pamlsek na sváteční stůl – hotový je raz dva, jen z pár ingrediencí!

2275
Sdílejte

Postup:

Do větší misky s kondenzovaným mlékem prosejeme kakao.

Směs promícháme.

Do mikrotenového sáčku vložíme sušenky.

Najemno je podrtíme.

Potom je v mixéru rozdrtíme na jemný prášek.

Sušenkový prášek nasypeme do směsi z kondenzovaného mléka.

Přidáme i sušené rozinky.

Všechno to dobře zamícháme.

Za stálého míchání u středního ohně přivedeme směs k varu.

Potom vaříme 10 minut na mírném ohni, dokud nezhoustne.

Čokoládovou hmotu přendáme do formy vystlané potravinářskou fólií.

Překryjeme tak, aby byla hmota zakryta a chladla.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články