Famózní jogurtové muffiny, o jakých se vám ani nesnilo: Lahůdka, která vás nadchne !

9610
Sdílejte

Do směsi prosejeme mouku s práškem do pečiva, abychom se zbavili hrudek.

Směs nejprve promícháme ručně a teprve potom začneme šlehat, dokud se těsto nezačne táhnout.

Do těsta zakomponujeme sůl, nakonec jej překryjeme fólií.

Vložíme na 1 hodinu do chladničky – díky tomuto jednoduchému úkonu bude mít těsto uvnitř bublinky, bude jemné, nadýchané a muffiny krásně vysoké.

Recept pokračuje na další straně

TIP:

Do těsta můžeme podle chuti přimíchat například ovoce nebo kousky čokolády.

Do formy na muffiny si připravíme papírové košíčky a pomocí lžíce je naplníme až po okraj těstem.

Když je máme všechny naplněné, tak na vrch nasypeme čajovou lžičku cukru.
Muffiny pečeme dozlatova při teplotě 170°C.

Po vyjmutí z trouby je důležité muffiny hned vyjmout z formy, jinak nám navlhnou.

Po vychladnutí můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články