Bleskurychlý čokoládový dezert z mascarpone bez pečení, sladký požitek, chladivá pochoutka!

2565
Sdílejte

Sušenky rozdrťte a přidejte máslo a kakaový prášek, poté vymíchejte smetanu do hmoty.
Vložíme do zapékací formy, dobře přitlačíme, aby se dalo později krájet.
Mascarpone smícháme s jogurtem a přidáme cukr a vanilku. Sušenky i čokoládu nalámeme na malé kousky a vmícháme do krému, dáme na sušenkový základ a dáme do lednice.
Mezitím si rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme máslo a nalijeme na krém, poté dáme zpět do lednice alespoň na půl hodiny.
Podáváme za studena.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články