Sušenky rozdrťte a přidejte máslo a kakaový prášek, poté vymíchejte smetanu do hmoty.
Vložíme do zapékací formy, dobře přitlačíme, aby se dalo později krájet.
Mascarpone smícháme s jogurtem a přidáme cukr a vanilku. Sušenky i čokoládu nalámeme na malé kousky a vmícháme do krému, dáme na sušenkový základ a dáme do lednice.
Mezitím si rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme máslo a nalijeme na krém, poté dáme zpět do lednice alespoň na půl hodiny.
Podáváme za studena.
Kam dál?
- Neskutečně jemný kapr podle šéfkuchaře bez smažení a nepříjemného zápachu: Tradiční ryba připravená v troubě, rozdíl je ohromný !
- MONTE řezy bez pečení : Ideální na horké dny!
- Jen mouka, voda, olej a sůl: Super levná a chutná večeře na talíři za pár minut !
- Nejlahodnější vanilkový krém vhodný do všech dortů – hotový za 15 minut!