Vyhazujete starší chleba? Tak to už nedělejte a připravte si dobrotu z oblíbených surovin

3985
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Jak budeme postupovat:
1) Na povrchu chleba uděláme hluboké zářezy příčně i podélně tak, abychom ho zcela nepřeřezali.

2) Nyní do zářezů naplníme přísady, které jsme si přichystali – můžete požít cokoliv, co máte po ruce.

3) Neváhejte přidat i plátky zeleniny (rajčata, papriku ..). Chleba přendáme do zapékací mísy vystlané pečícím papírem.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články