Stačí jen 30 minut a máš hotovo: Rychlé a křehoučké domácí SUŠENKY ze zakysané smetany !

8874
Sdílejte

Vyválíme ho na vrstvu silnou asi 5 mm .

Sušenky vykrajujeme jednoduše nožem na čtverce nebo pomocí vykrajovátka.

Vysteleme si pečícím papírem  plech a rozložíme na něj sušenky.

Recept pokračuje na další straně

Tip:

Vrch sušenek můžete ponořit do cukru smíchaného s vanilkovým cukrem nebo skořicí, s nasekanými ořechy nebo sušeným mákem, sezamem, drcenými slunečnicovými semínky atp.

Pečeme asi 20 minut na 200 stupňů .

Sušenky jsou velmi chutné, rychlé a křehoučké. Ideální k odpolednímu šálku kávy nebo čaje.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články