Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2531
Sdílejte

Rozřízneme ho na 8 přibližně stejných dílů.

Přikryjeme je, aby nám během přípravy neoschli.

Potom za řadou každý kousek vyjmeme, vyválíme, naplníme šunkou, sýrem a přeložíme.

Recept pokračuje na další straně

Druhou nádivku si můžeme připravit ze sýra a rajčat, které promícháme s oreganem.

Takto naplněné těsto ukládáme vedle sebe na plech pokrytý pečícím papírem.

Ty s rajčatovou náplní můžeme i zvenku jemně posypat oreganem.

Přikryjeme na plechu potravinářskou fólií a necháme podkynout ještě 1 hodinu.

Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C (v horkovzdušné při teplotě 175 ° C) asi 20 – 25 minut.

Hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Video návod:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články