Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2486
Sdílejte

sýr podle chuti

cherry rajčata

sůl

oregano

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do mísy si nasypeme mouku, rozdrobíme droždí.

Nasypeme lžíci cukru a rozklepneme jedno vajíčko.

Vajíčko zapracujeme do mouky, přilijeme vodu, olej.

Osolíme a vypracujeme kompaktní těsto.

Těsto odložíme do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Necháme nakynout na teplém místě dokud se jeho objem nezdvojnásobí asi 3 – 4 hodiny.

Ruce si jemně potřeme olejem, těsto přendáme na pracovní desku.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články