Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2532
Sdílejte

sýr podle chuti

cherry rajčata

sůl

oregano

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do mísy si nasypeme mouku, rozdrobíme droždí.

Nasypeme lžíci cukru a rozklepneme jedno vajíčko.

Vajíčko zapracujeme do mouky, přilijeme vodu, olej.

Osolíme a vypracujeme kompaktní těsto.

Těsto odložíme do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Necháme nakynout na teplém místě dokud se jeho objem nezdvojnásobí asi 3 – 4 hodiny.

Ruce si jemně potřeme olejem, těsto přendáme na pracovní desku.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články