Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !

2431
Sdílejte

sýr podle chuti

cherry rajčata

sůl

oregano

Recept pokračuje na další straně

postup:
Do mísy si nasypeme mouku, rozdrobíme droždí.

Nasypeme lžíci cukru a rozklepneme jedno vajíčko.

Vajíčko zapracujeme do mouky, přilijeme vodu, olej.

Osolíme a vypracujeme kompaktní těsto.

Těsto odložíme do mísy, přikryjeme potravinářskou fólií.

Necháme nakynout na teplém místě dokud se jeho objem nezdvojnásobí asi 3 – 4 hodiny.

Ruce si jemně potřeme olejem, těsto přendáme na pracovní desku.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články