Fantastický dietní dezert bez mouky a cukru

3026
Sdílejte

Želatina v prášku – 18 až 20 g

Recept pokračuje na další straně

postup:
Zalijte želatinu studeným mlékem a nechte nabobtnat.


Vejce vymíchejte se škrobem a trochou mléka.

Když je hmota zcela homogenní, přidejte zbývající množství mléka (celkem 500 g mléka).


Vařte na mírném ohni za stálého míchání.

Když se objeví první vařící bubliny, vařte krém po dobu 30-60 sekund.

Sundejte z plamene.

Nabobtnalou želatinu zahřejte na teplotu asi 60 stupňů.

V žádném případě ji nevařte, jinak ztratí své vlastnosti.

Kam dál?

Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Další články