Domácí okurkový salát bez konzervantů a éček s úžasnou chutí. Toto vždy připravujeme když nám zůstane hodně okurek

42038
Sdílejte

2.Veškerou zeleninu smíchejte v míse. Přidejte vegetu, cukr i ocet.

3.Počkejte půl hodiny, dokud všechny suroviny pustí šťávu. Směs v míse přikryjeme utěrkou.

4.Necháme odstát 24 hodin. Potom směsí naplníme sklenice a zavíčkujeme. Skladujeme v chladu.
Máme hotovo.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články