Domácí okurkový salát bez konzervantů a éček s úžasnou chutí. Toto vždy připravujeme když nám zůstane hodně okurek

39848
Sdílejte

2.Veškerou zeleninu smíchejte v míse. Přidejte vegetu, cukr i ocet.

3.Počkejte půl hodiny, dokud všechny suroviny pustí šťávu. Směs v míse přikryjeme utěrkou.

4.Necháme odstát 24 hodin. Potom směsí naplníme sklenice a zavíčkujeme. Skladujeme v chladu.
Máme hotovo.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Sdílejte tento recept, Vaši přátelé si ho určitě zamilují.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články