Domácí nepečený cheesecake MILKA: Ani ve snu by mě nenapadlo, že je to tak jednoduché – nic lepšího jsem nejedla!

26592
Sdílejte

100 g tmavé čokolády

100 g smetany

Recept pokračuje na další straně

postup:
Sušenky si umeleme, přendáme do mísy a zalijeme rozpuštěným máslem.

Přimícháme lžíci smetany a vzniklé sušenkové těsto namačkáme na dno dortové formy, kterou jsme si vystlalo pečícím papírem.

TIP: Na udusání cesta ve formě můžete použít například skleněný pohár.

Formu odložíme do chladničky a připravíme si krém.

Šlehačku si nalijeme do mísy a během šlehání přilijeme kondenzované mléko.

Hmotu rozdělíme na dvě části, jednu část odebereme do samostatné mísy a smícháme s kakaem .

Vyšleháme na kompaktní krém.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články