Domácí nepečený cheesecake MILKA: Ani ve snu by mě nenapadlo, že je to tak jednoduché – nic lepšího jsem nejedla!

28671
Sdílejte

100 g tmavé čokolády

100 g smetany

Recept pokračuje na další straně

postup:
Sušenky si umeleme, přendáme do mísy a zalijeme rozpuštěným máslem.

Přimícháme lžíci smetany a vzniklé sušenkové těsto namačkáme na dno dortové formy, kterou jsme si vystlalo pečícím papírem.

TIP: Na udusání cesta ve formě můžete použít například skleněný pohár.

Formu odložíme do chladničky a připravíme si krém.

Šlehačku si nalijeme do mísy a během šlehání přilijeme kondenzované mléko.

Hmotu rozdělíme na dvě části, jednu část odebereme do samostatné mísy a smícháme s kakaem .

Vyšleháme na kompaktní krém.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články