Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

8219
Sdílejte

– 100 g čokolády

– 125 g másla nebo margarínu

– 200 g mletých vlašských ořechů

– 2 dcl pomerančové šťávy

poleva:

– 150 g čokolády

– 5 polévkových lžic oleje

Recept pokračuje na další straně

postup:
Vrstva 1:

Dejte cukr a vodu na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí .

Potom přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.


Odstraňte z tepla a přidejte kokos a mleté ​​sušenky.

Vše dobře promíchejte.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články