Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !

8792
Sdílejte

– 100 g čokolády

– 125 g másla nebo margarínu

– 200 g mletých vlašských ořechů

– 2 dcl pomerančové šťávy

poleva:

– 150 g čokolády

– 5 polévkových lžic oleje

Recept pokračuje na další straně

postup:
Vrstva 1:

Dejte cukr a vodu na plamen a vařte, dokud se cukr nerozpustí .

Potom přidejte máslo nebo margarín a čokoládu – mícháním rozpusťte.


Odstraňte z tepla a přidejte kokos a mleté ​​sušenky.

Vše dobře promíchejte.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články